Rusija smogė į SBU. Zelenskis skelbia, kas nutiko (Video)  ()

Prezidentas Volodymyras Zelenskis kreipėsi į Ukrainos piliečius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidento Volodymyro Zelenskio kreipimasis į Ukrainos piliečius pasibaigus 495-ajai karo su Rusijos Federacija dienai.

Atitinkamą vaizdo įrašą paskelbė prezidento spaudos tarnyba, informuoja Censor.NET.

„Pirmiausia, sveikinu mūsų priešlėktuvininkus, Ukrainos karinių oro pajėgų priešlėktuvinių raketų pajėgų karius – jie šiandien švenčia savo dieną.

Dėkoju už kiekvieną numuštą taikinį, kariai! O jau numušta daugiau nei 3000 tokių taikinių: daugiau nei 180 orlaivių, daugiau nei 130 sraigtasparnių, beveik 40 balistinių ir daugiau nei 1000 Rusijos sparnuotųjų raketų, daugiau nei 1600 įvairių tipų dronų... Visa tai yra tūkstančiai išsaugotų gyvybių. Šimtai išsaugotų ypatingos svarbos infrastruktūros objektų.

Deja, mūsų valstybė dar neturi pakankamai kokybiškų oro gynybos sistemų, kad būtų galima apsaugoti visą mūsų teritoriją ir numušti visus priešo taikinius. Priešas tuo pasinaudoja, kaip ir šiandien, Irano dronais surengdamas dar vieną teroro aktą Sumų mieste ir pataikydamas į gyvenamuosius pastatus, o taip pat į Ukrainos saugumo tarnybos pastatą. Yra sužeistųjų, žuvusiųjų... Užuojauta! Mes padarysime viską, kas įmanoma ir neįmanoma, kad mūsų oro gynyba būtų stipriausia.

Šiandien karinių oro pajėgų vadas generolas Oleščikas padarė pranešimą apie mūsų veiksmus stiprinant oro gynybą. Kad Ukrainos oro skydas galėtų apsaugoti visą mūsų teritoriją nuo Rusijos teroro, o ateityje taptų Europos oro skydo pagrindu. Tai absoliučiai būtina ir visiškai įmanoma“, – sakė Zelenskis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(7)
(83)

Komentarai ()

Susijusios žymos: