Košmariška naktis rusams. Galingai smogė HIMARS. Virtinė sprogimų, ištaškyti visiškai slapti sandėliai (Video, foto)  ()

Donecke, Makijivkoje ir Horlivkoje griaudėjo sprogimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 4-osios naktį Ukrainos ginkluotosios pajėgos priminė Rusijos kariuomenei Donecke, Makijivkoje ir Horlivkoje apie artėjantį šių teritorijų išvadavimą. Okupuotuose miestuose graudėjo galingiausi sprogimai. Vietos visuomenė rašo, kad Makijivkoje smogta naftos bazei, kitų šaltinių teigimu - sandėliui su amunicija.

Vaizdo įrašą medžiagą skelbia „Telegram“kanalas „Ukraina 365“.

Tinklaraštininkas Fašik Doneckij tvirtina, kad „Donecke ir Makijivkoje atskrido ten, kur ir reikia“. Koordinates „nutekino“ vietiniai Rusijos Federacijos okupantų priešininkai.

Tinklaraštininkas „Dobryj Šubin“ patvirtina puikų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų darbą. Anot jo, raketos HIMARS ištaškė šalia kapinių įrengtą Rusijos kariuomenės sandėlį. Mikrorajono „Vostočnyj“ gyventojai liko be stiklų – viską išmušė sprogimo banga.

 

Du beveik sinchroniški atvykimai į Horlivką. APU tikriausiai pataikė į vieną iš priešo sandėlių.

Donecko kanaluose rašoma, kad raketos HIMARS taip pat kėlė „triukšmą“ okupuotame regiono centre. Iš miesto centro kilo tirštų juodų dūmų stulpas.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas apie padėtį Donecke, Makijivkoje ir Horlivkoje informacijos dar nepateikė.

Vadinamasis „DLR“ darinio „autoritetas“ naktinių sprogimų dar nekomentavo. Anksčiau Denisas Pušilinas rašė, kad liepos 4-osios popietę apšaudant Donecko Petrovskio rajoną žuvo du žmonės, dar aštuoni buvo sužeisti užgrobtame regiono centre ir Makijivkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(2)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: