„Mūsų kariuomenė nepajėgi žengti į priekį.“ Girkinas „pradžiugino“ rusus naujienomis iš fronto  ()

Girkinas praneša, kad jo prognozės tebėra aktualios ir nieko gero Rusijai nežada, nes strateginę iniciatyvą perėmė Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai ir toliau teigia, kad Rusijos ginkluotosioms pajėgoms visiškai nesiseka fronte, nes vystosi pirmasis parengiamasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo etapas. Girkinas-Strelkovas, buvęs „DLR“ lauko vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų pareigūnas, tvirtina, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai puola rusų pozicijas iš karto keliuose fronto ruožuose, įskaitant Orechovo rajoną, Vremijevsko atbrailą, kairįjį Dniepro krantą ties Antonivkos tiltu ir Bachmuto apylinkes.

Savo „Telegram“ kanale Girkinas rašo, kad ukrainiečių daliniai suduoda galingus raketų smūgius į karinius objektus Rusijos užnugaryje, kur užvakar buvo susprogdintas Makejevos sandėlis su okupantų amunicija. Be to, pasak jo, ankstesnės jo prognozės lieka galioti ir nieko gero Rusijai nežada, nes strateginę iniciatyvą visiškai perėmė Ukraina, ir ji dar ilgai liks jos rankose.

 

Tuo pat metu Rusijos kariuomenė prarado gebėjimą vykdyti puolamąsias operacijas dėl gyvosios jėgos ir priemonių trūkumo.

„Mūsų kariuomenė nepajėgi vykdyti puolamųjų operacijų dėl gyvosios jėgos ir priemonių stygiaus, todėl strateginę iniciatyvą dar ilgai laikys priešas“, - sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(2)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: