[ŽT] „Drebėjo visa apylinkė. Ten pragariškas sprogimas.“ Skelbiama, ką padarė rusų idiotai. Tada smogė Ukraina (Video)  ()

Detonacija buvo tokia galinga, kad išlėkė šalia esančių pastatų durys ir langai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-07 [ŽT] „Drebėjo visa apylinkė. Ten pragariškas sprogimas.“ Skelbiama, ką padarė rusų idiotai. Tada smogė Ukraina (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vėlų liepos 4 d. vakarą okupuotoje Makijivkoje buvo sunaikintas didelis RF ginkluotųjų pajėgų amunicijos sandėlis. Sprogimas supurtė visą miestą.

Apie tai savo tinklaraštyje kalbėjo Rusijos kariškis, pasivadinęs „Bešenyj sapior“ slapyvardžiu, praneša Dialog.UA.

„Makijivkos apšaudymas, dėl kurio įvyko pragariškas sprogimas, tai ne nelaimingas atsitikimas. Puikiai pažįstu šią vietą ir puikiai žinau priežastis, kodėl taip įvyko. Ten buvo dislokuoti artileristai ir MLRS. Beveik kiekvieną dieną/naktį jie išridendavo savo pragariškus monstrus šalia mūsų buvimo vietos! Jiems ir snukius daužėme, ir rankas laužėme. Bet jie šaudė ir šaudė. Jiems nė velnio nerūpėjo netoliese esantys daliniai ir civiliai“, – sakė okupantas.

Jis patikslino, kad kariškiai šaudymo aikštelę įrengė vos už 700 metrų nuo sandėlio. Rusų šauliai elgėsi taip neatsargiai, kad Ukrainos ginkluotuosios pajėgos nesunkiai juos aptiko.

„Aptiko ir pavaišino de**lus morkomis“, – rašė kariškis.

Sandėlis buvo įrengtas nebaigtame statyti daugiaaukščiame pastate netoli vietos ligoninės. Detonacija buvo tokia galinga, kad išlėkė šalia esančių pastatų durys ir langai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: