„Aš nesuprantu, ar Jūs išprotėjote?! Jūs neturite smegenų?!“ Solovjovo laidoje didžiulis skandalas dėl įvykių fronte (Video)  ()

Rusijos propagandistai įniršo ant Z-karo korespondentų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesioginiame Rusijos televizijos eteryje Rusijos propagandistai piktinosi vadinamųjų karo korespondentų, kurie socialiniuose tinkluose ir mesendžeriuose skelbia realią informaciją apie sunkią Rusijos kariuomenės padėtį Ukrainoje, veiksmais. Izraelio politikas ir propagandistas Jakovas Kedmi Solovjovo televizijos pokalbių laidoje sakė, kad internete nuolat mato informaciją apie tai, kur konkrečiai Rusijos gynyba Ukrainoje yra patekusi į sunkią padėtį. Vaizdo įrašo fragmentą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Pasak jo, karo korespondentai skelbia informaciją, kurią Ukraina stebi, o po to Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogia į silpniausius Rusijos gynybos taškus. Dėl to Rusijos kariuomenė patiria didelių nuostolių. Solovjovas pritarė Kedmi ir sakė, kad karo korespondentai galėtų pranešti apie problemas tiesiogiai vadovybei, bet „jie rašo tą š#$@“ viešai.

„Aš nesuprantu, ar jūs visiškai išprotėjote! Ar jūs visai neturite smegenų? Ar jūs visai praradote sąžinę? Ar nesuprantate, kad už šiuos jūsų žodžius kareiviai moka krauju? Prie ko norite privesti savo armiją ir šalį?“ - piktinosi Kedmi.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(2)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: