[ŽT] „Kadyrovas skubiai ruošiasi. Artėja naujas karas“ (Video)  ()

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas jau yra postputininėje Rusijoje ir jau gali būti išbrauktas iš „rusų valdymo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Publicistas ir politologas Andrejus Piontkovskis teigė, kad Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas jau yra postputininėje Rusijoje ir jau gali būti išbrauktas iš „rusų valdymo“.

„Kadyroviečiai“ po Prigožino sukilimo niekur neeis. Kadyrovas mintyse jau gyvena postputininėje pokario Rusijoje ir kuria kariuomenę savo valstybei apsaugoti. Turi savo užduotį ir tuo jis skiriasi nuo kitų grupuočių vadų Rusijoje. Imperialistinis karas virsta ne pilietiniu karu, o mafijos karu, o karinės grupuotės kuriamos būsimai kovai dėl valdžios, dėl didžiulio turto, kuris po Putino pakalikų pralaimėjimo ir pasitraukimo liks be šeimininko. Jo kovos tikslas – apginti Čečėnijos nepriklausomybę“, – eteryje sakė jis.

Piontkovskis pažymėjo, kad Čečėnija de facto yra nepriklausoma, tačiau visa tai pagrįsta asmenine Putino ir Kadyrovo sąjunga.

„Putinas moka milijardus dolerių kaip antrojo Čečėnijos karo pralaimėtojas. Ir Kadyrovas demonstruoja formalų lojalumą Maskvai už tai ir netgi sutiko dalyvauti šioje imperialistinėje avantiūroje Ukrainoje. Putinui pasitraukus, saugumo pajėgos persekios jį, jie nekenčia Kadyrovo, kuris supranta, kad jie bandys pavergti Čečėniją kaip kažkokią kompensaciją už pralaimėtą karą Ukrainoje. Jis ruošiasi šiam karui. Jau galima jį išmesti iš Rusijos administracijos, jis užsiima Čečėnijos nepriklausomybės išsaugojimu. Be to, Čečėnija ir jis turi daug priešų: daug žmonių nepritarė jo sandėriui su Putinu. Visos Kadyrovo problemos dabar yra susijusios su Čečėnija, ir jis nebenori likti šiame degančiame traukinyje“, – dėstė Piontkovskis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(6)
(94)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: