Didžiulė problema. Ukraina beveik nebegali pajudėti dieną  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos dalijasi didžiausiomis kontrpuolimo problemomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų problema kontrpuolimo metu – priešo aviacija ir dronai. Tuo pat metu Ukrainos gynėjai dar nepradėjo kovinių veiksmų pagrindinėmis pajėgomis, „Bild“ sakė Ukrainos gynėjai.

Ukrainiečių pėstininkams trūksta didelės oro priedangos netoli fronto linijos. Tai pasakytina ir apie aviaciją, ir apie oro gynybos sistemas. Ukrainos gynėjai pripažįsta Rusijos aviacijos pranašumą ore, taip pat daugybę bepiločių orlaivių.

Priešas labai dažnai naudoja dronus dienos metu. Vos tik jie pamato Ukrainos ginkluotųjų pajėgų konvojų, iš karto bando pulti, todėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos mieliau puola ir juda mūšio lauke naktį. Tačiau tam reikia kuo daugiau naktinio matymo įrangos ir papildomų šarvuočių.

Taip pat sunku judėti pirmyn dėl daugybės minų laukų.

Trisdešimtmetė karė Marina leido suprasti, kad greitai pasistūmėti į priekį nepavyks. Ne visi Rusijos ginkluotųjų pajėgų daliniai yra degradavę ir nemoka kariauti. Daugelis jų jau įgijo įgūdžių aktyviai naudoti bepiločius orlaivius. Viena vertus, Rusijos kariuomenė nėra tokia stipri, kaip manyta anksčiau. Tačiau, kita vertus, ji taip pat nestovi vietoje ir žengia koja kojon su laiku, ypač kai kalbama apie naujausių technologijų naudojimą mūšio lauke.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(5)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: