[ŽT] „Luhanske tikra pasaulio pabaiga. Tokios sėkmės nebuvo nuo 2022 metų vasaros!“ Maišosi dangus ir žemė. Ką sudaužė HIMARS (Video)  ()

Sunaikintas didelis amunicijos sandėlis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-10 [ŽT] „Luhanske tikra pasaulio pabaiga. Tokios sėkmės nebuvo nuo 2022 metų vasaros!“ Maišosi dangus ir žemė. Ką sudaužė HIMARS (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 8-osios naktį formuojantis ORLO įvyko tikra pasaulio pabaiga – Suchodilske į orą pakilo itin didelis Rusijos kariuomenės amunicijos sandėlis.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Stiprūs sprogimai buvo girdimi kaimyniniuose Krasnodone ir Molodohvardijske. Luhansko gyventojai tvirtina, kad net jie pajuto detonaciją. Atstumas nuo užfiksuoto regiono centro iki Sorokynės yra apie 50 km.

Kaip pažymėjo žurnalistas Denysas Kazanskis, Suchodilskas ir Sorokynė (Krasnodonas) yra giliai įsibrovėlių užnugaryje, pasienyje su Rusijos Federacija.

„Ten dar neskrido. Panašu, kad sviedinių trūkumas Rusijos kariuomenėje artimiausiu metu šiek tiek sustiprės“, – komentavo jis.

 

Žurnalisto teigimu, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms tokios sėkmės nebuvo nuo 2022 metų vasaros, kai tik pradėjo dirbti HIMARS.

Užimto ​​Luhansko viešuose puslapiuose rašoma, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pataikė į „taikų“ amunicijos sandėlį, šalia kurio yra degalinė.

ORLO okupacinė valdžia pirmosiomis valandomis po incidento sprogimo nekomentavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(271)
(11)
(260)

Komentarai ()

Susijusios žymos: