„Jei to nebus padaryta, Maskva pralaimės.“ Skelbiamas vienintelis būdas laimėti Rusijai. Kyla rimtas pavojus Lenkijai  (1)

Rusijos propaganda skelbia, kodėl Rusijos kariuomenė pralaimi karą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistas Aleksandras Sladkovas pareiškė, kad būtina uždaryti Ukrainos sieną su Lenkija, nes be to Maskva negalės laimėti karo. Savo „Telegram“ kanale jis teigia, kad Rusijos kariuomenės strategija turėtų būti tuo grindžiama, jei ji nori pasiekti ilgalaikį rezultatą.

„Kodėl turėtume blokuoti Ukrainos sieną su Lenkija? Be išorinio blokavimo negalima pasiekti rimtų ir ilgalaikių rezultatų“, - teigia jis.

Jis neįvardijo konkrečių variantų, tačiau užsiminė apie Rusijos karinę grėsmę Lenkijai. Tuo pat metu Rusijos propagandisto pavartota nesėkminga metafora papiktino ir suglumino net rusus. Jo žodžiais tariant, „rusų kareivio kiaušiniai turėtų kaboti virš sienos su Lenkija“.

 

Propagandistui buvo priminta, kad jau dabar žuvusių rusų karių kūnų dalys yra išmėtytos Ukrainos mūšių laukuose.

Sladkovas priminė, kad karuose, kuriuose Rusijos kariuomenei nepavyko atlikti tokių operacijų, Maskva visada pralaimėdavo. Jis priminė Kremliaus pralaimėjimus Afganistane ir Pirmajame Čečėnijos kare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(6)
(41)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: