Gulagu.net skelbia sensaciją. „De facto prasidėjo valdžios perėjimas. Artimiausiu metu neliks Putino“ (Video)  ()

„Vagneriečių“ karinis maištas pradėjo valdžios perėjimo procesą Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas greitai neteks valdžios. Šį procesą pradėjo karinis Jevgenijaus Prigožino ir jo „vagneriečių“ maištas.

Tai interviu žurnalistei Julijai Latyninai papasakojo žinomas Rusijos žmogaus teisių aktyvistas, Gulagu.net įkūrėjas Vladimiras Osečkinas.

„Jei anksčiau galėjome daryti prielaidą, tai dabar jau tikrai žinome, kad de facto Rusijoje jau prasidėjo valdžios perėjimas. Akivaizdu, kad žvalgybos bendruomenė, ruošianti Rusiją valdžios perėjimą, pasiekė tam tikras susitarimą, kad Vladimirą Putiną Kremliuje artimiausiu metu pakeistų kažkas kitas“, – sakė Rusijos žmogaus teisių aktyvistas.

Jis išreiškė įsitikinimą, kad šį perėjimą Rusijos Federacijos specialiosios tarnybos jau suderino su užsienio žvalgybos tarnybomis.

Anot Osečkino, perėjimo neišvengiamumo įrodymas yra tai, kad sukilėliai išsisuko be pasekmių ir nebuvo nubausti. Akivaizdu, kad Rusijos Federacijos diktatorius prarado savo galią ir nieko negali padaryti, kad jie būtų patraukti atsakomybėn.

 

„Štai kodėl Putinas buvo demoralizuotas birželio 23-24 d., kai viskas prasidėjo nuo „Wagner“. Štai kodėl jis buvo priverstas blokuoti FSB darbą dėl šio karinio maišto... Kad išlaikytų valdžią, Putinas viršijo savo tarnybinius įgaliojimus ir įsakė FSB Tyrimų departamentui (atšaukti baudžiamąją bylą – red.)... Putinas susilpnėjo ir jis jau joks garantas... Rusija virto žlugusia valstybe (failed state – red.)“, – pareiškė Gulagu.net vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(1)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: