[ŽT] „Tai nebejuokinga. Nušluos visus.“ Girkinas skelbia siaubą, koks ginklas pasirodys Ukrainoje  ()

Sprendimas perduoti Ukrainai ilgojo nuotolio raketas SCALP EG sukėlė skaudžią čekisto Igorio Strelkovo reakciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzija oficialiai paskelbė apie savo sprendimą perduoti Kyjivui savo ilgojo nuotolio raketas SCALP EG („Storm Shadow“), galinčias pataikyti daugiau kaip 200 km atstumu. Tai sukėlė labai skaudžią propagandos ir Z-patriotų reakciją. Be kita ko, pasipiktino Rusijos saugumo karininkas ir karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas).

Savo „Telegram“ kanale jis padarė aštrų pareiškimą, praneša „Dialog.UA“.

I. Strelkovas dėl šio incidento apkaltino Rusijos politinę vadovybę, kuri nesugebėjo susitarti su Paryžiumi. Jis tikisi, kad prancūziškos SCALP artimiausiais mėnesiais skris ant Rusijos Federacijos sprendimų priėmėjų galvų.

 

„Dar viena mūsų diplomatijos sėkmė. Tačiau galime palaukti dar kelis mėnesius ir laukti, kol „gerbiamiems Kyjivo partneriams“ bus parūpintos raketos, galinčios išspręsti visas mūsų problemas smūgiu į „sprendimų priėmimo centrus“. Mūsų centrus“, - rašė I. Strelkovas. .

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(1)
(75)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: