Šokiruojantis pasiūlymas. „Jie turi gerą liežuvį, bet visai neturi raumenų.“ Į NATO siūloma dar viena šalis (Video)  (6)

Rusijos opozicija Rusijos Federacijos ateitį mato NATO: buvęs Valstybės Dūmos deputatas buvo priblokštas tokio pareiškimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Atlanto aljansas turėtų užsiimti pasaulio demokratijų apsauga nuo diktatorių ir jų režimų, o Rusija turėtų tapti jo nare ateityje – po Vladimiro Putino režimo nuvertimo.

Tokią nuomonę išsakė Rusijos opozicijos lyderis, buvęs Valstybės Dūmos deputatas Genadijus Gudkovas.

Politikas įsitikinęs, kad „Putinas NATO aljansui pagaliau suteikė politinę ir karinę prasmę – tai demokratijos interesų apsauga visame pasaulyje nuo ataušusių, psichiškai ligotų nusikaltėlių diktatorių, diktatūrų, totalitarinių režimų“.

Anot Gudkovo, demokratinė ateities Rusija galėtų tapti tokio Aljanso nare.

„Manau, kad NATO turėtų imtis funkcijos, kurios JT neturi – būti demokratijos raumenimis ir stiprybe. NATO, mano nuomone, yra Aljansas, kuris turėtų ginti demokratijas, atsispirti diktatoriams, kurie grasina nustumti pasaulį į viduramžius, į karą ir sunaikinti civilizaciją. NATO nare turėtų būti ne tik Ukraina, ateityje Aljanso nare turėtų tapti ir Rusija, kur bus demokratija ir laisvė.

 

Apskritai visos demokratinės šalys, kurios kovoja su diktatūromis, turėtų būti kažkokių karinių aljansų, tarptautinių saugumo struktūrų narės, kurios ne tik išreikš gilų susirūpinimą, bet ir turės jėgų bei raumenų.

Kodėl JT nevykdo užduoties užkirsti kelią karams planetoje? Jie turi gerą liežuvį, bet visai neturi raumenų. Tai yra tokia galva be raumenų“, – sako buvęs Valstybės Dūmos deputatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(16)
(3)

Komentarai (6)