[ŽT] „Karo nutraukimas bet kokiomis sąlygomis.“ Girkinas skelbia apie Rusijos oligarchų sąmokslą  ()

Pasak I. Girkino, įtakinga V. Putino aplinkos oligarchų grupė yra suinteresuota greita karo su Ukraina pabaiga ir bet kokiomis sąlygomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs „DLR“ lauko vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas i. Strelkovas-Girkinas mano, kad J. Prigožino ir jo grupės surengtas perversmas buvo daug rimtesnis smūgis Rusijos Federacijai, nei manyta anksčiau, ir jau sukėlė didelių pokyčių aukščiausiuose Rusijos valdžios sluoksniuose. Savo „Telegram“ kanale jis pasidalijo vieno iš savo bendražygių nuomone, pažymėdamas, kad po J. Prigožino kalbos rezultatų sustiprėjo Kremliaus oligarchų grupė, kuri yra labai suinteresuota baigti karą su Ukraina bet kokiomis sąlygomis.

Tekste pažymima, kad įtakinga V. Putino aplinkos grupė įtikins jį nutraukti karo veiksmus, išprovokuodama dabartinės valdžios vertikalės svyravimus.

„Ateinančiais mėnesiais turėtume tikėtis naujų kampanijų, kurių tikslas – sugriauti N. Patruševo įtaką ir tas FSB dalis, kurių nekontroliuoja AP ir už jos stovinčios oligarchinės grupuotės“, – rašo jis.

 

Be to, įtakinga oligarchų grupė, siekdama kuo greičiau baigti karą, maksimaliai sulėtins priemonių, skirtų Rusijos kariuomenei, įrangai ir amunicijai paruošti ilgam sunkiam karui, perdavimą, išprovokuojant didelius pralaimėjimus fronte, o paskui propaguos taikos derybų su Ukraina idėją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(151)
(3)
(148)

Komentarai ()