„Viskas labai, labai gerai.“ Kuo baigėsi NATO susitikimas  ()

Žurnalistas Romanas Cimbaliukas pakomentavo Aljanso narių susitikimo rezultatus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žurnalistas pripažįsta, kad jo lūkesčiai taip pat buvo dideli, todėl jie nepasiteisino, tačiau vėliau jis šaltai susimąstė ir suprato, kad NATO viršūnių susitikimas Ukrainai pasirodė sėkmingas. Nors Ukrainos nepriims į karinį bloką, bet nepaliks be paramos, aprūpins reikiama ginkluote.

Romano Cimbaliuko nuomonę, kodėl ukrainiečiai turėtų džiaugtis sužinoję NATO aukščiausiojo lygio susitikimo rezultatus, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ svetainėje.

Populiarus tinklaraštininkas papasakojo, kokiu kampu reikėtų žvelgti į Vilniuje vykusį aukščiausiojo lygio susitikimą: „Dabar mes esame mūšio lauke ir labai akylai stebime įvykius čia ir dabar. Tai normalu, nes į mus šaudo ir nori mus visus čia sunaikinti. Bet jei pažvelgsime į situaciją geopolitikos ir NATO aukščiausiojo lygio susitikimo rėmuose, viskas iš tikrųjų yra labai, labai gerai. Būtent taip.“

Romanas Cimbaliukas aiškina, kad svarbu vertinti tai, kas vyksta, be emocijų. Tik šaltakraujiškas žvilgsnis padės įžvelgti, kad NATO viršūnių susitikimas buvo palankus Ukrainai, dėl ko Rusijos propagandistai pastebimai panikuoja.

 

Ukrainos žurnalistas šia tema pasakė štai ką: „Ko reikia karo metu? Ginklų, amunicijos, lėktuvų. Visa tai bus prieinama. Mūsų Vakarų partneriai apie tai kalba. Kažkas norėjo, kaip, beje, ir aš, kad karas baigtųsi vakar, kad įstotume į NATO, arba kad kas nors pradėtų už mus kariauti. Atleiskite, to nebus. Tokia yra realybė, bet jei pažiūrėsime, kas ten vyksta už borto, tai jiems tai – tiesiog šaltas dušas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()