„Wagner“ vadai „pasiuntė“ Putiną. Skelbiama netikėta žinia, kas įvyko Kremliuje  ()

Nė vienas iš „Wagner“ vadų po susitikimo su diktatoriumi Vladimiru Putinu nepanoro eiti į tarnybą Rusijos Federacijos gynybos ministerijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas asmeniniame susitikime paragino „Wagner“ vadus pereiti į Gynybos ministerijos kontrolę. Niekas nesutiko.

Tokią informaciją platina „Wagner“ šaltiniai, remdamiesi vieno iš „Wagner“ vadų, šaukiniu „Zombis“, pareiškimu.

„Po susitikimo su prezidentu vadas „Zombis“ pasakė, kad nėra žmonių, kurie sutiktų pasirašyti sutartį su Gynybos ministerija. Aš arba „Wagner“, arba mielai ilsėsiuosi namuose prie televizoriaus. Ir visi taip galvoja“, – sakė rusų šaltinis.

Situaciją komentavo rusų tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas). Jo nenustebino, kad „vagneriečiai“ atsisakė diktatoriaus pasiūlymo „įsidarbinti“.

„Mano vasalo vasalas nėra mano vasalas“... Putinas gali nubausti ir atleisti jų (Kremliaus grupuotės – Red.) lyderius, būdamas aukščiausiu krikštatėviu šioje vagių hierarchijoje, tačiau pačios gaujos pavaldžios ne jam, o vadams... Vyriausiasis krikštatėvis negali tiesiogiai kontroliuoti gaujų – jis turi derėtis su nusikaltėliais ojabunais (Oyabun – Jakudzos vadas, – Red.), kurie, žinoma, jam paklūsta, tačiau tuo pačiu jie turi savo griežtus įsipareigojimus savo „darbo kolektyvui“... Šiandien Rusija grįžo į laukinę būseną, todėl iškilo archetipiniai socialinės struktūros ir valdymo modeliai“, – sakė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(1)
(91)

Komentarai ()

Susijusios žymos: