„Viskas, viskas fronte. Rezervų nėra. Po 2-3 sav. bus didžiulė katastrofa“ (Video)  (2)

Girkinas paskelbė apie per 2–3 savaites įvyksiantį proveržį Rusijos Federacijos gynyboje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija išleido savo strateginius rezervus, dėl kurių neturės nieko, kas sulaikytų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržį, tikina čekistas Igoris Girkinas.

„Skamba beprotiškai, kad po pusantrų metų karo Rusijos Federacija gali išleisti į mūšio lauką žymiai mažiau karių, o kai kur mažiau karinės technikos nei Ukraina... Jokių karinių paslapčių neatskleisiu, priešas gana gerai žino, deja, situaciją mūsų armijoje. Net ir antrinėmis kryptimis mūsų armijos personalo lygis vėl neviršija 70 %. O kur įnirtingi mūšiai, ten kur kas prasčiau... Mūsų kariai nuolat pralaimi. Ir pastiprinimo srautas, rezervistų srautas iš užnugario susitraukė. Jei nebus imtasi skubių priemonių, priešas turi galimybę pralaužti mūsų gynybą Zaporižioje. Ir tada jį sustabdyti bus be galo sunku! Ir jokia „Surovikino linija“ nepadės... Jei mūsų kariai žus pirmame plane, nebus kam sustabdyti proveržio“, – sakė Girkinas.

Jis patikino, kad vadovybės bandymas iš Rusijos Federacijos pasienio regionų į frontą išsiųsti neapmokytas ir menkai ginkluotas pajėgas tik lems, kad jas akimirksniu sutriuškins Ukrainos kontrpuolimas.

 

Girkinas RF ginkluotųjų pajėgų ir „specialiosios operacijos“ vadą Valerijų Gerasimovą pavadino „generolu Mu-Mu“.

„Gerasimovas neturi rezervinių kovinių dalinių ir junginių. Viskas, kas yra, viskas yra fronte. Bus didžiulė katastrofa“, – sakė karo nusikaltėlis.

Jis įsitikinęs, kad šio mūšio baigtis paaiškės per artimiausias 2–3 savaites.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(2)
(99)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: