[ŽT] „Gyvai atrodo baisiau.“ Okupantai papasakojo, kaip atrodo Krymo tiltas  ()

Po Krymo tilto sprogimo liepos 17-osios naktį okupantai skundžiasi, kad įgriuvo viena sekcija. Dabar propagandistai persigalvojo ir pradėjo kalbėti, kad ten tėra skylės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-17 [ŽT] „Gyvai atrodo baisiau.“ Okupantai papasakojo, kaip atrodo Krymo tiltas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos susisiekimo ministerija praneša, kad po „raketos smūgio“ buvo apgadinta kelio danga Krymo tilto tarpatramyje. Tai yra, pati detalė vis dar ten, tačiau dabar ji - skylėta. Teigiama, kad atramų pažeidimai neužfiksuoti.

Liudininkai paviešino vaizdus, kuriuose matomos smūgio į tiltą pasekmės. Okupantai skundžiasi, kad tiltas yra „labai apgadintas“ ir realiai atrodo „daug prasčiau“ nei nuotraukose ir vaizdo įrašuose.

Vėliau Krymo „vadovas“ rusas Sergejus Aksionovas okupuoto pusiasalio gyventojus patikino, kad eismas Krymo tiltu esą „artimoje ateityje bus atkurtas“. Jis pažymėjo, kad geležinkelių transporto judėjimas bus atnaujintas dar šiandien - apgadintas tik automobilių tiltas, lygiagrečiai einantis geležinkelio tiltas nenukentėjo.

 

Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka teigia, kad dabar sausuma į ir iš Krymo rusai gali važiuoti tik per Mariupolį. Tačiau tas aplinkkelis eina per Čongaro miestą, kur 2023 metų birželio pabaigoje taip pat įvyko sprogimai. Mariupolio mero patarėjas teigia, kad Čongaro tiltas vis dar nėra visiškai sutaisytas po jam tekusio raketos smūgio.

(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: