Tai rimta. Rusijos Oro desanto pajėgos kelia maištą, grasina žygiu į Maskvą (Video)  ()

Rusijoje prasidėjo negrįžtami procesai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-18 Tai rimta. Rusijos Oro desanto pajėgos kelia maištą, grasina žygiu į Maskvą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiniatinklyje pasirodė RF ginkluotųjų pajėgų 7-osios oro desanto puolimo divizijos kreipimasis dėl gandų apie Oro pajėgų vado generolo pulkininko Michailo Teplinskio areštą. Kariai grasina nauju maištu, jei iškils grėsmė jų vado gyvybei ar laisvei.

Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

„Vagneriečių“ kampanija prieš Maskvą, tiksliau, bedantė Kremliaus reakcija į tai, Rusijoje pradėjo negrįžtamus procesus. Visi ekspertai vieningai tvirtina, kad naujas maištas yra neišvengiamas. Ir, sprendžiant iš naujausių pranešimų, laukti ilgai nereiks.

Kremlius puikiai suvokia grėsmę ir pradėjo masinius „nepatikimų“ aukščiausios šalies karinės vadovybės narių valymus. Tai, kaip ir tikėtasi, atsisuko prieš jį. Rusijos Federacijos generolai jau maištauja ir netgi grasina Kremliui.

7-osios divizijos desantininkai atvirai pareiškė, kad yra pasirengę pakartoti Prigožino „maršą“.

„7-osios oro desanto puolimo divizijos kariai „SVO“ Chersono regione dalyvauja nuo pat pradžių. Mes visi esame viena didelė šeima, kurios vardas yra Oro pajėgos. Esame susirūpinę dėl mūsų kovinių vadų atleidimo atvejų. Nušalinti 7-osios ir 106-osios divizijų vadai – Kornevas ir Seliverstovas – vadai (...), kurie mūsų nemeta į beprasmiškus puolimus. Kol mes čia laikome frontą, ministerija kariauja su pareigūnais. O dabar sklando gandas, kad norima nuimti ir mūsų generolą Teplinskį. Nėra dūmų be ugnies! Mes, desantininkai, įspėjame, kad tokių veiksmų prieš generolą Teplinskį netoleruosime! O iškilus bent menkiausiai grėsmei jo gyvybei ir laisvei, būsime kaip siena, ginsime jo garbę ir orumą. Esame labai ryžtingi! Mes pasirengę pasitraukti ir iš pozicijų, kad išgelbėtume savo batią. Jūs, sėdintieji kabinetuose, žinokite, desantas savų nepalieka! Nedarykite lemtingų klaidų“, – sakoma Rusijos kariuomenės pranešime.

 

Situaciją pakomentavo žinomas Rusijos politologas Andrejus Piontkovskis. Jis įsitikinęs, kad už šio garso įrašo stovi pats generolas Teplinskis, kuris taip grasina Kremliui nauju maištu.

 

 

„SVO vadas“ (vietoj dingusio Surovikino) generolas Teplinskis, prisidengęs „desantininkais“, grasina palikti frontą ir eiti prieš tuos, kurie „kelia grėsmę mūsų mylimo generolo Teplinskio gyvybei ir laisvei“. Ir tai viskas, ką mums reikia žinoti apie Rusijos kariuomenę ir visą jos „SVO““, – rašė ekspertas.

Apskritai, akivaizdu, kad režimas karščiuoja. Prigožino maištas Rusijos kariams pademonstravo, kad daug lengviau ir saugiau kovoti su Maskva nei su Ukraina. Ir neabejotina, kad galų gale jie pasinaudos galimybe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: