„Maskvoje įvyko fenomenalus dalykas. Tai valdžios praradimas.“ Ekspertas apstulbęs, ką padarė Putinas (Video)  ()

Michailas Šeitelmanas atkreipė dėmesį į tai, kad V. Putinas negalėjo reaguoti į Krymo tilto bombardavimą, ir tai daug ką pasako.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Izraelio politikos strategas Michailas Šeitelmanas teigė, kad neseniai įvyko fenomenalus dalykas, kuris atrodo antraeilis, bet iš tikrųjų yra labai svarbus. V. Putinas negalėjo atsakyti į tai, kai Ukraina subombardavo Krymo tiltą.

„Prisiminkime V. Putino kalbą. Ką jis ten pasakė? Teoriškai jis turėjo tarti: „Taip, už tai mes...“ Bet jis tik burbtelėjo: „Tegul Gynybos ministerija svarsto atsakymą.“

Pažiūrėkite, kas atsitiko. Jis pažadėjo, kad Gynybos ministerija ką nors padarys. O tada naktį jie apšaudė Odesą ir Nikolajevą iš bepiločių orlaivių ir raketomis. Ar tai atsakymas?“ - Michailas Šeitelmanas sakė interviu Aleksejui Gomonui metu.

Pasak eksperto, visi supranta, kad rusų okupantai negalėjo pasiruošti kerštui per kelias valandas. Tai yra, jie šaudė tuo, kas jau buvo paruošta.

„Bet karininkai ateis pas V. Putiną ir pasakys jam: „Vladimirai, mes jau įvykdėme įsakymą, Vladimirai, mes pasiruošėme ir atkeršijome.“ Ir jis turės su tuo sutikti. Ir privalės pasakyti: „Gerai padaryta, kaip gerai jūs atkeršijote“.

 

Yra kažkas panašaus į V. Putino pašalinimą iš valdžios. Ir kasdien tampa vis aiškiau. Jei jis yra priverstas išgirsti iš kariuomenės, jog tai buvo kerštas, tai reiškia, kad jis yra labai silpnas“, – sakė M. Šeitelmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(2)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: