[ŽT] N-18! Rėkia per sukąstus dantis. Sukrečiantys kadrai, ką patyrė Tarptautinio legiono karys (Video)  ()

Tarptautinio legiono kovotojas Arnie pačioje kontrpuolimo pradžioje Zaporižios fronte buvo sužeistas skeveldra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Arnie Ukrainoje kovoja ne pirmą mėnesį. Savanoriai ne visada skuba į priešakines linijas - jie dažnai teikia paramą fronte kovojantiems kariams. Tačiau Arnie su savo bendražygiais visada kovoja priešakinėse linijose.

Taip buvo ir prasidėjus puolimui Zaporižios srityje. Jis buvo atvežtas į medžių liniją vos per 50 metrų nuo rusų pozicijų. Ukrainos gynėjai iš karto turėjo evakuoti vieną sužeistąjį ir laukė komandos, kol galės leistis į puolimą. Tačiau artilerijos ugnis nesiliovė ir galiausiai Arnie buvo sužeistas - į jį pataikė skeveldra.

Skeveldra buvo nedidelė, į didelę kraujagyslę nepataikė, tačiau buvo baiminamasi, kad gali prasidėti vidinis kraujavimas. Be to, karys kentė didžiulį skausmą. Šias akimirkas jis užfiksavo.

„Youtube“ kanalas „Civ Div“, kurį kuria patyręs karys, amerikietis, anksčiau pats kovojęs Ukrainos pusėje, publikuoja nemažai įrašų iš Ukrainos fronto. Tuos įrašus dabar jam siunčia buvę tarnybos draugai, Tarptautinio legiono kovotojai - tokie kaip Arnie.

Įraše girdima, kokį skausmą kenčia Arnie, tačiau ketamino jis atsisako - šių stiprių nuskausminamųjų nėra daug, jis nori, kad tarnybos draugai juos tausotų sužeistiems rimčiau. Netrukus į žaizdą grūdama tvarsliava ir per sukąstus dantis rėkiantis Arnie ragina medikus daryti viską, ko reikia, nekreipiant dėmesio į jo dejavimą.

 

Arnie ginklo broliams palieka amuniciją, granatas ir yra evakuojamas. Išvykdamas jis žada, kad grįš po poros dienų, tačiau ligoninėje jam teko praleisti mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(54)
(0)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: