[ŽT] Ryžtinga ir nepajudinama Zelenskio pozicija. „Ukraina sunaikins Rusijos Federacijos laivus“  ()

Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas pasakė, ko imsis Ukraina, jeigu Rusija užpuls laivus, gabenančius Ukrainos grūdus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina sunaikins Rusijos laivus, jei pasitraukusi iš vadinamojo „grūdų sandorio“ Rusijos Federacija nuspręs Juodojoje jūroje pulti civilius laivus.

„Ukraina gins savo suverenius interesus, taip pat naikindama objektus, kurie kenkia šiems suvereniems interesams. Žinoma, jei Rusija naudosis laivynu, puldama mūsų suverenias teises, mes atitinkamai pulsime šiuos objektus“, – sakė Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas.

„Mes traktuosime bet kokius Rusijos laivus, kaip gabenančius ginklus“, – sakė Podoliakas.

Kartu jis pridūrė, kad dabar Rusijos Federacija jau pradeda atsisakyti žodžių apie ketinimus neutraliuose Juodosios jūros vandenyse sunaikinti laivus su trečiųjų šalių vėliavomis.

 

Primename, kad Rusijai pasitraukus iš vadinamojo „grūdų sandorio“, Rusijos Gynybos ministerija paskelbė, kad atakuos laivus su ukrainietiškais grūdais, laikydami juos „ginklų vežėjais“.

Reaguodama į šiuos grasinimus, Ukrainos Gynybos ministerija pareiškė, kad visus laivus, plaukiančius Juodąja jūra į Rusijos uostus, taip pat laikys „ginklų vežėjais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(1)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: