Tai būtų beprotiška. Gali pulti Lenkiją. Utkinas skelbia grėsmingą pareiškimą  ()

Osečkinas perspėjo apie rimtą grėsmę Lenkijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Osečkinas mano, kad viešai išsakytos V. Putino teritorinės pretenzijos Lenkijai gali peraugti į karinę invaziją į šią šalį.

Neseniai V. Putinas sakė, kad vakarinės Lenkijos teritorijos yra „Stalino dovana“, tačiau lenkai apie tai „pamiršo“.

„Priminsime“, – drąsiai pažadėjo Kremliaus diktatorius.

Žmogaus teisių aktyvisto, visuomeninio projekto Gulagu.net įkūrėjo ir vadovo Vladimiro Osečkino teigimu, tai gali būti ne eiliniai beprotiški Putino žodžiai, o tiesioginė grėsmė, ypač turint omenyje, kad dabar Baltarusijos teritorijoje yra „Wagner“ bazė ir keli daliniai su Rusijos branduoliniais ginklais, o Lukašenka yra Putino marionetė.

Tokią nuomonę Vladimiras Osečkinas išreiškė interviu su Alesia Bacman metu.

Be to, Osečkinas pažymėjo, kad Gulagu.net šaltinis pranešė apie stulbinantį faktą: pastarosiomis dienomis „Wagner“ samdiniams buvo tiesiogiai pranešta apie ketinimą įsiveržti į Lenkiją.

Visų pirma, generolas Utkinas savo samdiniams atvirai sako, kad jų laukia didžiausias darbas, kuris bus net daugiau nei dalyvavimas karo veiksmuose netoli Bachmuto.

 

Anot Osečkino, kol kas nežinoma, kas tai yra: milžiniška informacinė ir psichologinė Rusijos Federacijos operacija ar rimtas ketinimas įsiveržti į Lenkiją, kurį galima laikyti agonija prieš Putino režimo žlugimą, nes jam gyvuoti liko nuo šešių mėnesių iki metų. Tačiau bet kuriuo atveju Lenkija ir Baltijos šalys turi būti budrios, o visas pasaulis turi toliau stiprinti karinę paramą Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(8)
(65)

Komentarai ()