„Tai nerealu. To negalėjo padaryti net SSRS!“ Skelbiama apie Maskvos gynybą (Video)  ()

Karo ekspertas Romanas Svitanas liepos 24 d. bepiločių orlaivių smūgius į Maskvą įvertino „puikiai“, sakydamas, kad į taikinius buvo pataikyta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 24 d. bepiločio orlaivio ataka Maskvoje pasiekė savo tikslą. Tai pareiškė karo ekspertas Romanas Svitanas televizijos kanalo „Pryamiy“ eteryje. Anot jo, tikslūs smūgiai buvo nukreipti į svarbiausius Rusijos gynybos ministerijos objektus.

„Galite puikiai įvertinti  mūsų žvalgybos pareigūnus, mūsų GUR už gerai atliktą darbą. Bet koks štabas, bet kokia kontrolės sistema yra rimtas objektas. KGB yra šalia Gynybos ministerijos, gretimuose namuose. Šios būstinės slepiamos rūsiuose, uždarose patalpose. Mūsų žvalgyba jas identifikavo. Tai eilinis bepiločio orlaivio skrydis, kuris sunaikino būtent tą objektą. Gerai padaryta, šaunuoliai, pasiekė Rusijos sostinės širdį“, – sakė R. Svitanas.

Ekspertas taip pat pakomentavo Rusijos oro gynybos darbą, kuri, anot jo, nesugeba apsaugoti net Rusijos Federacijos sostinės Maskvos.

„Maskva dėl savo ploto yra lengvai atakuojama, beveik neįmanoma uždaryti oro gynybos. Vienu metu Sovietų Sąjunga tai bandė padaryti trimis gynybos linijomis. Trečioji linija ėjo per Ukrainos šiaurės rytus. Tarnavau Konotope - šalia buvo priešlėktuvinių raketų kompleksai, nuolat skraidydavome. Tai buvo trečioji Maskvos gynybos linija. Nebuvo žiedinė.

 

Tuo metu SSRS to negalėjo padaryti, bet kur dabar yra moderni Rusija! Tai nerealu. Jie gali uždengti tik Rubliovką, o Maskva yra pravažiuojamas kiemas, didelė geležinkelio stotis“, – sakė buvęs karo lakūnas bandytojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: