[ŽT] „Viskas išdaužyta. Visur mėtosi okupantų lavonai.“ Skelbia apie didelį rusų sutriuškinimą  ()

Rusijos dalinių vadovybė palieka kareivius pražūčiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie Bachmuto kovojantys Ukrainos armijos kariai ne tik patvirtina rimtas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmes Andrijivkoje, bet ir praneša apie naujas karo veiksmų detales. Liepos 25 d. rusai iš gyvenvietės pasitraukė su dideliais nuostoliais, nuolat apšaudomi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. Ukrainos kariuomenės kovotojas, „Telegram“ kanale rašantis „Bachmuto demono“ slapyvardžiu, sakė, kad rusai prie Andrijivkos patyrė tikrą siaubą.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija taip stipriai uždengė įsibrovėlių pozicijas, kad žuvusiųjų kūnų palaikai buvo išbarstyti po rajoną. Dalis išgyvenusiųjų buvo priversti bėgti, dalis rusų buvo sugauti.

Anot jo, Ukrainos kariuomenės daliniai strategiškai apžaidė rusus, kuriuos šokiravo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų manevrai.

 

Be to, nepaisant visiško pralaimėjimo grėsmės, Rusijos dalinių vadovybė dar nedavė įsakymo išvesti kareivius, palikdama juos tikrai pražūčiai.

„Karsto dangtis Kliščijivkoje jau prispaudė daug erkių. Rusų komanda, kuri vis dar neatšaukia mėsos, tiesiog palieka rusus žūti“, – pažymi jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(1)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: