[ŽT] Skelbiamos masinės Ukrainos karių skerdynės. Z-kanalas drėbė tiesą  ()

Z kovotojas atskleidė melą apie padėtį fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerijos ir Kremliaus propagandos pranešimai apie padėtį fronte ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostolius vis labiau tolsta nuo tikrovės. Apie tai atvirai kalba Rusijos karo komunikatorius ir Z-blogeris Andrejus Morozovas, pravarde Murzas.

Liepos 26 d. jis paskelbė rašinį apie Rusijos valdžios melą apie „specialiąją operaciją“, praneša „Dialog.UA“.

Murzas mano, kad Kremliaus propaganda pasakomis apie didžiulius ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostolius bando pateisinti savo karines nesėkmes ir nesėkmes fronte. Ypač jį piktina Rusijos valdžios melas apie situaciją Bachmuto kryptimi, kur Ukrainos kariai ardo Rusijos gynybą. 

„Apie tai, kad kasdien per kiekvieną puolimą skerdžiamos kuopos ukropų (ukrainiečių karių - red. past.) – mūsų propagandoje ne „drąsūs pareiškimai“, visa tai vadinama pezalais.... Piliečiai propagandistai, būkit kuklesni, nes dabar piešiate „Kliščijivkos tvirtovę“, bet teks kitaip užgiedoti... O gal jūs iš anksto ruošiate žmones tam, kad Kliščijivka bus atiduota? Be jūsų viršininkų, kurie iš jūsų reikalauja vis didesnio atitrūkimo nuo tikrovės, jus skaito paprasti, eiliniai žmonės... Ir jie užduoda nepatogius klausimus. Kodėl, jei mes juos taip blaškome, vis dar vartomės?“ - rašė įsiutęs okupantas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(190)
(14)
(176)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: