[ŽT] „Tai mums triuškinantis smūgis.“ „DLR“ lauko vadas skelbia, ką padarė Ukraina  ()

Rimtos Rusijos kariuomenės problemos Pietų fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„DLR“ lauko vadas Aleksandras Chodakovskis praneša apie rimtas Rusijos kariuomenės problemas Pietų fronte netoli Staromajorsko, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos vykdo didelę puolimo operaciją. Savo kanale „Telegram“ jis rašo, kad Ukrainos kariuomenė pastarosiomis dienomis „metodiškai išjudina“ priešo dalinius, išmušdama Rusijos kariuomenę iš įtvirtinimų ir paversdama juos griuvėsiais.

Chodakovskis pabrėžia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasinaudojo savo pranašumu tolimojo nuotolio artilerijoje, įveikdamos Rusijos įtvirtinimus iš toli. Tikėtina, kad įsibrovėliai praktiškai negrąžino ugnies dėl artilerijos problemų.

Be to, tęsdamos aktyvią puolimo operaciją, Ukrainos ginkluotosios pajėgos veikia iš dviejų pusių, sukeldamos grėsmę rusams šoniniu smūgiu kaimyninėje Urožainėje.

 

Chodakovskis tvirtina, kad gyvenvietės praradimas po atkaklios gynybos bus smūgis Rusijos kariuomenei. Tuo pat metu gynybą laikantys vienetai bus smarkiai nukentėję nuo savaites trukusių kovų ir didelių nuostolių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(0)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: