[ŽT] „Aš rusas!“ Dar neregėti vaizdai. Ką bliauna Donecko autobusuose (Video)  ()

Okupuotame regiono centre uždainavo konduktoriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar 2014 metais rusų užgrobtame Donecke pasirodė nauja pseudopatriotinė iniciatyva: tiesiai į viešąjį transportą atitemptas instrumentas su mikrofonu ir atliekama SHAMAN (Jaroslavas Dronovas) daina „Aš rusas“, skelbia Dialog.UA. 

Internete buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame žmogus su kepure, ant kurios yra Z simbolis, kuris, pasak autorių, dirba konduktoriumi „DLR“ autobuso maršrute Nr. 2, gan nemaloniu balsu bando dainuoti Dronovo dainą. Iš keleivių veidų matyti, kad jie nėra labai entuziastingi dėl tokio „performanso“ autobuse. Nelaimingas dainininkas dažnai nepataiko į natas, o jo tembras ir intonacija panaši, greičiau ne į dainavimą, o į galvijų bliovimą.

Beje, šio vaizdo įrašo komentaruose internautai pastebi, kad dainą „Aš rusas“ „dainininkas“ dainuoja tokiu bjauriu balsu, kad jam labiau tiktų viešajame tualete šaukti „užimta“.

 

Taip pat žinoma, kad praėjus kuriam laikui po dainos „Aš esu rusas“ išleidimo pasirodė Aleksandro Gudkovo parodija „Aš esu siauras“, kuri labai supykdė propagandistę Skabejevą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(10)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: