„1-3 savaitės. Frontas bus nušluotas.“ Ukraina turi kai ką padaryti. Skelbiamas svarbiausias tikslas  ()

Skelbiamas kitas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo etapas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyks pereiti pirmuosius rusų minų laukus, pralaužti jų gynybą ir įžengti į operatyvinę erdvę, tada jie galės pasiekti Ukrainos generalinio štabo jiems iškeltus tikslus, patikino Alfredas Kochas.

Rusų rašytojo interviu „Fabrika Noviny“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Emigracijoje gyvenantis Rusijos opozicionierius išsakė savo nuomonę apie uždavinius, kuriuos Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi išspręsti, kad puolimas būtų sėkmingas: „Staromajorskas buvo užimtas – tai, manau, didelis pasiekimas. Tai rimtas žingsnis. Reikalas tas, kad, kaip suprantu, Surovikino gynyba organizuota taip, kad pirmiausia yra platūs minų laukai, paskui pirmoji ir antroji gynybos linija ir taip toliau. Pirmoji gynybos linija yra stipriausia, antroji linija jau silpnesnė, o trečiojoje linijoje yra „kadyrovcai“, kurie tyko. De facto Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi išspręsti tris problemas: rasti minų laukus (esant bombardavimui, oro antskrydžiais) ir pasiekti pirmąją gynybos liniją. Pralaužti pirmąją ir antrąją gynybos liniją, ir viskas, ir eiti bent jau į Mariupolį, bent jau į Melitopolį operatyvinėje erdvėje.

Alfredas Kochas spėliojo, kiek laiko Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms užtruktų pasiekti Azovo pakrantę: „Pirmoji užduotis (atsiprašau, minų laukai) išspręsta, ir jie pasiekė pirmąją gynybos liniją. Nežinau, ar išspręsta sudėtingiausia užduotis, ar tik pirmoji pagal eiliškumą, bet ji išspręsta. Jie iš tikrųjų pasiekė pirmąją gynybos liniją, nors kai kurie šaltiniai teigia, kad kai kuriose vietose Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau pralaužė pirmąją gynybos liniją. Jei tai tiesa, tai iš tikrųjų visas pajėgas reikėtų mesti į šią duobę, o jie turėtų ją išplėsti ir judėti į priekį. Tuomet per 1-3 savaites tikrai pasieksime Azovo jūrą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(3)
(63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: