„Labai galingi!“ Zelenskis atvyko netoli Bachmuto. Skelbiama, kas čia įvyko (Video)  ()

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis apsilankė Bachmuto kryptyje, kur vyksta labai smarkios kovos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šeštadienį, liepos 29 d., Ukrainos vadovas Volodymyras Zelenskis nuvyko prie fronto linijos. Jis apsilankė viename iš „karščiausių“ šio karo taškų – Bachmuto kryptyje.

Kelionės vaizdai buvo paskelbti oficialiame prezidento kanale.

V. Zelenskis nuvyko prie Bachmuto pasveikinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Specialiųjų operacijų pajėgų (SDF) karių su profesine diena. Būtent šio kariuomenės dalinio karių dėka Bachmutas nebuvo visiškai užimtas Rusijos, jo pietvakariniai pakraščiai tebėra kontroliuojami Ukrainos.

V. Zelenskis kelionės metu įteikė apdovanojimus pasižymėjusiems SDF kariams, taip pat su vadais aptarė padėtį šiame fronto ruože.

 

„Labai galingi, labai veiksmingi. Ačiū! Nors detalių apie realias SDF operacijas papasakoti negalima, tik po kiek laiko, bet jūsų, vaikinai, užduočių vykdymas vardan Ukrainos yra tikrai didvyriškas. Šlovė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Specialiųjų operacijų pajėgoms! Garbė“, - sakoma Ukrainos vadovo pareiškime.

Pažymėtina, kad tai ne pirmoji prezidento V. Zelenskio kelionė į Bachmuto kryptį. Ukrainos vadovas reguliariai lankosi kovos veiksmų zonoje ir susitinka su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariais. Neseniai prezidentas vyko į išlaisvintą Gyvatės salą 500-osios visaverčio karo dienos proga.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(1)
(48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: