[ŽT] „Perplėšiu burną, na@#X$!“ Bataliono vadas prieš kamerą smogia savo kareiviui (Video)  ()

RF ginkluotųjų pajėgų bataliono vadas šaukiniu „Žiema“ viešai prieš kamerą sumušė du pavaldinius iš Čiuvašijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinės armijos skilimas pasiekė kulminaciją. Rusijos ginkluotųjų pajėgų 2-ojo bataliono vadas Nikolajus Jegorovas šaukiniu „Žiema“ (rus. Зима) grasino už girtumą sumušti du pavaldinius. Rusų karininkas išdidžiai nufilmavo savo nusikaltimą.

Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Konfliktas, be kita ko, turėjo etninių atspalvių. „Žiema“ apkaltino visą Čiuvašiją, kad jos gyventojai girtauja kariniame poste.

Du kariai, sprendžiant iš filmuotos medžiagos, dar prieš filmavimą buvo smarkiai sumušti: vienam buvo sutvarstyta galva, antram – kruvina nosis. Karininkas toliau juos mušė net ir įjungus kamerą.

Sprendžiant iš bataliono vado kalbos, jis galėjo turėti nusikalstamą praeitį – jo žodžiuose aiškiai atsekamas kalėjimo žargonas.

„Tai Čiuvašijos kovotojai, bl**, kurie yra visiškai apsvaigę, atlieka tarnybines ir kovines užduotis... Tai pirmasis, laikykite jį! O štai antrasis, bl**! Miela Čiuvašija, aš nuoširdžiai tau sakau... Su šiais piz**kais aš nesiterliosiu. Tai jūsų Čiuvašijos velniai. Aš esu „Žiema“, žmonės mane pažįsta. Perplėšiu burną, na@#X$!“, – kalbą jis baigė trenkdamas nusikaltusiam pavaldiniui į veidą.

 

Vaizdo įrašą pakomentavo Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis.

„Donbaso „gynėjai“ iš Čiuvašijos. Tolstojaus ir Dostojevskio pėstininkai. Tai yra šūd**, kuris įsiveržė į Ukrainą su ginklais ir atneša mums „ypatingą Rusijos civilizaciją“, – rašė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(3)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: