[ŽT] „Šaudys karininkus.“ Skelbiami 3 Putino režimo žlugimo scenarijai  ()

Putino režimo žlugimas: galimi trys scenarijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas gali prarasti valdžią keliais scenarijais, visų pirma galima revoliucija ir vadinamasis „rūmų perversmas“.

Valdžios pasikeitimas gali įvykti ir po to, kai Maskvą pasieks stiprėjantis sukilėlių legionas „Rusijos laisvė““, – sakė  politikos analitikė Olga Kurnosova „FreeDom“ kanalo eteryje.

Ekspertės teigimu, revoliucija Rusijos Federacijoje galima tuomet, kai fronte esantys įsibrovėliai suvoks, kad laikas karti karininkus. „Kai pamatysime, kad eiliniai šaudys į savo vadą, tai parodys, kad kariuomenėje jau susiformavo revoliucinės nuotaikos“, – sakė ji.

Ekspertės teigimu, revoliucija Rusijos Federacijoje galima tuomet, kai fronte esantys įsibrovėliai suvoks, kad laikas pakarti karininkus. „Kai pamatysime, kad eiliniai šaudys į savo vadą, tai parodys, kad kariuomenėje jau susiformavo revoliucinės nuotaikos“, – sakė ji.

 

Ekspertė pridūrė, kad elito atstovai taip gali kelti grėsmę V. Putino režimui.

„Kai elitas, suprasdamas, kad žlugimas artėja, patys ims ir ką nors darys su tuo pačiu Putinu. Nes šiandien pagrindinis šio karo variklis, žinoma, yra asmeniškai... Putinas“, – pabrėžė analitikė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(2)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: