[ŽT] Rusų turistai apmėtyti kiaušiniais. Putinui taip pat kliuvo. Socialinius tinklus sprogdina vaizdo įrašai (Video)  ()

Sakartvelo aktyvistai surengė karštą priėmimą Rusijos turistams Batumyje. Jie protestavo prie uosto ir kiaušiniais apmėtė rusų turistų autobusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sakartvelo Batumyje prie kruizinio laivo „Astoria Grande“, kuriame buvo rusų turistai, vyko protesto akcija. Protestuotojai blokavo autobusų su turistais privažiavimą prie laivo, o po to skanduodami „Putin chu$%o“ pradėjo svaidyti kiaušinius.

Proteste dalyvavo bent 200 žmonių. Naktį jie dainavo Ukrainą palaikančias ir Rusiją keikiančias dainas. Vėliau dieną jie mojavo ne tik Ukrainos, bet ir balta-raudona-balta Baltarusijos demokratinės opozicijos vėliava. Policija prie kruizinių laivų terminalo sutelkė daugybę policijos pareigūnų, sulaikė bent devynis asmenis. Bent viena iš jų - Ukrainos pilietė.

Žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kad laive yra rusų menininkų, kurie atvirai palaiko Rusijos invaziją į Ukrainą. Tarp jų – rusų dainininkė Mitia Fominas, anksčiau dalyvavęs koncertų cikle „Už Rusiją“. Dalis kruizinio laivo keleivių viešai palaiko ir Abchazijos okupaciją.

(84)
(2)
(82)

Komentarai ()