„Jie eis į flangą!“ „DLR lauko vadas“ eina iš proto. „Frontą netrukus pralauš Ukrainos kariuomenė“  ()

Išdavikas Oleksandras Chodakovskis ruošia rusus tam, kad Rusijos frontą pietuose netrukus pralauš Ukrainos kariuomenė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas seka pasakas apie „atremtą“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą, Rusijos Federacijos okupacinės armijos padėtis Pietų fronte prastėja. Ankstyvo fronto proveržio rizika yra didelė.

Liepos 30-osios rytą apie tai atvirai prabilo išdavikas, „DLR lauko vadas“ Oleksandras Chodakovskis, praneša Dialog.UA.

Okupantas nerimauja dėl situacijos Staromajorsko rajone. Išvadavusios šią gyvenvietę, Ukrainos gynybos pajėgos nekuria ten tvirtos gynybos, o ruošia naują proveržį į rytus, kad išlaisvintų Urožainę.

„Priešas išvalė minas. Šiandien jo aviacija jau atliko apie 7 reidus, elektroninio karo sistemos aktyviai dirba, kad slopintų mūsų ryšius, vyksta artilerijos pasirengimas... Priešas gavo galimybę patekti į Urožainės flangą, sukurdamas grėsmę mūsų gynybos pozicijoms“, – rašo susijaudinęs okupantas.

Svarbu, kad, jo teigimu, Staromajorskas-Urožainė nėra pagrindinė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kryptis. Jis įsitikinęs, kad Ukrainos kariai ruošiasi dideliam proveržiui Enerhodaro srityje.

„Priešas siekia sutramdyti mūsų pajėgas, neleisdamas perkelti pastiprinimo į svarbesnes sritis, kur šio karo atkarpos likimas priklauso nuo įvykių baigties“, – skundėsi okupantas.

 

Kol Z kanalai masiškai kalba apie sunkią Rusijos karių padėtį ir prognozuoja Ukrainos proveržį, Putinas nuolat kalba, kad nugalėjo visus. Liepos 30-osios naktį jis žurnalistus tikino, kad Rusijos armija ne tik atrėmė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą, bet ir neva per dieną užėmė 4 km teritorijos. Tačiau jis negalėjo tiksliai pasakyti, kur tai įvyko. Šių žodžių patvirtinimo nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: