Internetą sprogdina „Wagner“ kovotojo nuotrauka pasienyje su Lenkija. Skelbiama, kaip yra iš tikrųjų (Foto)  ()

Rusijos prokariniai „Telegram“ kanalai ėmė juokauti, kad samdiniai ketina vykti į ekskursiją į vieną iš Lenkijos miestų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-02 Internetą sprogdina „Wagner“ kovotojo nuotrauka pasienyje su Lenkija. Skelbiama, kaip yra iš tikrųjų (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vagnerio orkestro“ „Telegram“ kanale  skelbiama „Wagner“ kovotojo nuotrauka netoli Baltarusijos ir Lenkijos sienos.

Paskelbtoje nuotraukoje matosi prie lenkiško ženklo pasienyje stovintis vyras su karine uniforma – tai atvira samdinių provokacija.

Matosi tik kario akys, o ant peties matosi „Wagner“ ševronas su Rusijos vėliava.

Vėliau Rusijos „Telegram“ kanalas „Ax Live“ pripažino, kad tai buvo „Photoshop“ paredaguota nuotrauka. Spėjama, netoli savo šalies sienos jau stovi Lenkijos kariškis. Vietoj „Wagner“ ševrono ten jau matosi kitas, o Rusijos vėliava pasirodė esanti Lenkijos.

 

 

Buvęs Azovo vadas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras Maksimas Žorinas savo kanale „Telegram“ taip pat sureagavo į rusų provokaciją. Jis įsitikinęs, kad visi netikri „Wagner“ veiksmai Lenkijos atžvilgiu yra suplanuotas darbas siekiant destabilizuoti Vakarų šalis, ir kol kas samdiniai toliau nežengs.

„Esu tikras, kad artimiausiu metu „Wagner“ nepuls nei Lenkijos, nei Ukrainos iš Baltarusijos teritorijos. Tačiau panašiomis provokacijomis jie išbando mūsų Europos partnerius, ar nėra pajėgų konfrontacijai. Ir ar nėra kiaušinių“, - sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(11)
(-4)

Komentarai ()