[ŽT] „Tai reiškia, kad priešo nuostoliai didžiuliai.“ Kas nutiko Melitopolyje (Video)  ()

Pietuose daugėja priešo mobiliųjų krematoriumų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įsibrovėlių nuostoliai pietine fronto kryptimi vis didėja, sakė Ivanas Fiodorovas, pagrįsdamas savo žodžius argumentais. Krematoriumai – vienas iš būdų „išmesti“ mirusių rusų kūnus. Yra keletas tokių objektų Tokmako mieste ir vienas Melitopolyje. Ir jei anksčiau krematoriumas dirbo tik naktimis, tai dabar jis dirba visą parą, vadinasi, miršta vis daugiau įsibrovėlių.

Ivano Fiodorovo interviu televizijos kanalui „Rada“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Melitopolio meras, neslėpdamas emocijų, sakė: „Verta atkreipti dėmesį į dar vieną įrodymą, kad priešas Pietuose patiria nuostolių – jie didina savo mobiliųjų krematoriumų skaičių. Buvo Tokmako mieste, o tada jie pasirodė Berdianske ir Melitopolyje“.

Oficialios Ukrainos valdžios atstovas Melitopolyje paaiškino, kodėl padarė tokias išvadas: „Šiandien Melitopolio gyventojai praneša, kad krematoriumas Melitopolyje dirba beveik visą parą. Tai reiškia, kad priešo nuostoliai yra didžiuliai. Anksčiau jie dirbdavo tik naktimis, tai ir smarvė buvo jaučiama tik naktimis, o dabar dirba 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Įdomu tai, kad krematoriumą jie pastatė netoli savo karo ligoninės“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(0)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: