„Prasideda įdomiausia dalis.“ Gordonas skelbia, ką sužinojo iš slaptų šaltinių (Video)  (2)

Dmitrijus Gordonas teigė, kad šiuo metu prasideda įdomiausia dalis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių žurnalistas Dmitrijus Gordonas, bendraudamas su kolega Vasilijumi Golovanovu, padarė keletą optimistinių pareiškimų dėl karo Ukrainoje.

„Žinote, turiu pasakyti, kad dabar prasideda įdomiausia. Aš tai jaučiu, matau ir žinau daugybę dalykų, kurie man leidžia tai pasakyti“, – sakė ekspertas.

Tada Gordonas priminė, kad Vakarai Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms tikrai davė laiko iki rudens, todėl jos parodė tam tikrus pastebimus rezultatus. Tačiau Ukraina negali ir neketina rizikuoti savo kovotojais. Šiandien Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taktika matoma visiems: smogiama į priešo gyvos jėgos ir technikos kaupimąsi, nesileidžiant į kontaktinę kovą ten, kur nebūtina.

Gordonas taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad praėjusi savaitė buvo gausi įvykiais. Svarbiausias iš jų, Saudo Arabijoje, Džidos mieste, rugpjūčio 5-6 dienomis vykęs tarptautinis Ukrainai skirtas susitikimas, kurio metu dalyviai pasiekė tam tikrą susitarimą dėl Rusijos ir Ukrainos karo pabaigos.

„Visi atstovai patvirtino savo įsipareigojimą Zelenskio planui ir pareiškė, kad gerbia Ukrainos teritorinį vientisumą. Be to, Rusija nebuvo pakviesta į šias derybas“, – sakė žurnalistas.

Po to Gordonas prognozavo, kad dėl Ukrainos destruktyvių veiksmų Rusijai, jos ekonomikai, kariuomenei ir pan., viskas baigsis perversmu Kremliuje. Kitaip ir būti negali, kitos išeities tiesiog nėra.

 

„Ir, kaip ne kartą sakiau, bet kuris žmogus, atsidūręs Putino vietoje, bus apsėstas tik vieno noro: paklausti amerikiečių, ką daryti, ir darys viską, ką jam lieps, visas savo šalies nesėkmes nurašydamas Putinui. Ir išeis jie iš Ukrainos teritorijos kaip mieli mažiukai, mokės reparacijas ir atgailaus. Neatmetu, kad bus Rusijos branduolinis nuginklavimas“, – optimistiškai prognozavo ekspertas.

Be to, Gordonas prisipažino, kad turi labai stiprią nuojautą: iki metų pabaigos Ukraina pasieks apčiuopiamų rezultatų kare su Rusijos Federacija. Analitikas dar kartą pabrėžė, kad įdomiausia prasideda būtent dabar.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(3)
(102)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: