Rusai paklaikę. Galingas sprogimas ir milžiniškas dūmų grybas Maskvos srityje. Daug nukentėjusių (Video)  (1)

Galingas sprogimas Maskvos srityje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-09 Rusai paklaikę. Galingas sprogimas ir milžiniškas dūmų grybas Maskvos srityje. Daug nukentėjusių (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos šiaurės rytuose Sergijev Posado miestelyje užfiksuotas galingas „dūmų grybas“.

„Baza“ duomenimis, sprogimas nugriaudėjo Zagorsko optikos ir mechanikos gamyklos teritorijoje. Pranešama, kad aukų skaičius padidėjo iki 25 žmonių.

 

Anot propagandos kanalo TASS, pagalbos tarnybos jau pranešė apie 16 aukų. RosSMI teigia, kad sprogimas įvyko sandėlyje su pirotechnikos gaminiais. Tačiau atmetama, kad incidentas susijęs su dronų ataka Maskvoje. Vietos valdžia paskelbė apie evakuaciją.

Kaip paaiškino Rusijos publicistas Stanislavas Belkovskis, Zagorsko optinė ir mechaninė gamykla (ZOMZ) yra pirmaujanti optinių ir optoelektroninių prietaisų kūrėja, aprūpinanti jėgos struktūras Rusijoje. Tarp „įdomiausių“ gamykloje gaminamų gaminių yra optiniai taikikliai, termovizoriai ir nukreipimo raketos, žiūronai ir naktinio matymo prietaisai.

Preliminariais duomenimis,  į Zagorsko optikos ir mechanikos gamyklą rėžėsi dronas. Kaip patikslina Rusijos „Telegram“ kanalas „Baza“, sprogimo metu  buvo išdaužyti vietos gyventojų langai.

 

Vėliau „Telegram“ kanale „Ostorožno novosti“ pasirodė vaizdo įrašas su išsamesnėmis sprogimo pasekmėmis. Pranešta apie evakuaciją.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(1)
(159)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: