[ŽT] „Tai visiškai kitas lygis.“ „Azov“ perspėja, ką rusai meta į Bachmutą. Bus labai rimta  ()

Žorinas iš „Azovo“ sklaido mitus apie rusų okupantus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras Maksimas Žorinas priminė, kad pavojinga nuvertinti priešą, juolab kad rusai mokosi iš klaidų.

Nereikėtų juoktis iš Rusijos armijos, nes ji jau dabar yra visiškai kito lygio nei buvo plataus masto invazijos pradžioje, sakė Maksimas Žorinas. Be to, jis teigia, kad į Bachmuto kryptį siunčiami ne „mobikai“ ir nuteistieji, o motyvuoti patyrę kovotojai.

Maksimo Žorino interviu „Apostrofa TV“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

3-iosios atskirosios šturmo brigados vado pavaduotojas pateikė priešo, kuris šiuo metu priešinasi Ukrainos gynybos pajėgoms Bachmuto kryptyje, „kokybės“ vertinimą: „Priešas mokosi, priešas prisitaiko, priešas vis dar stiprus.“

Buvęs „Azovo“ vadas emocingai pareiškė: „Iš tikrųjų labai pavojinga save apgaudinėti, svajones laikyti realybe, o gal kas nors tai daro turėdamas kitokių ketinimų, bet bet kuriuo atveju taip galvoti labai pavojinga, nes priešas visko turi daug daugiau. Taigi situacija nėra tokia, kad jam ten kažko trūksta, situacija yra tokia, kad šiuo metu jis turi daugiau absoliučiai visko, visų išteklių. Tai visiškai kitas lygis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(9)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: