[ŽT] Jei rusai tai sužinotų, jiems būtų šokas. Skelbiama, ką „Azov“ padarė su rusų belaisviu  ()

Į „Azov“ nelaisvę patekęs rusų okupantas sakė, kad anksčiau jo nekęsti ukrainiečiai iš tikrųjų pasirodė esantys labai geri žmonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Karpenko pasikalbėjo su rusų belaisviu Jegoru Nefedijevu. Jis pasakojo, kad Rusijos kariuomenėje apie „Azov“ buvo pasakojama labai baisių dalykų. Rusių kariams vadai rodė vaizdo įrašą, kuriame rusų desantininkas buvo nukryžiuotas ant medinio kryžiaus, sumuštas, pjaustomas ir sudegintas.

Rusų kariams buvo pasakojamos siaubo istorijos apie tai kaip „Azov“ kariai teikia pirmąją pagalbą. Rodytas vaizdo įrašas, kaip vienam kariui dėl skeveldros pėdoje iškart amputuotos abi kojos. Be to, rusų karo vadai rodė tariamai „Azov“ įvykdytą trylikos okupantų egzekuciją.

Karpenko pažymėjo, kad vaizdo įrašas, kuriame „Azov“ tariamai nukryžiavo sugautą rusą, buvo nufilmuotas prieš daugelį metų ir jau tikrai žinoma, kad tai - klastotė. Žinoma, tą patį galima pasakyti ir apie likusius filmukus apie „Azov“, kuriais rusų karininkai gąsdina eilinius.

 

Rusų belaisvis Nefedijevas teigia įsitikinęs, kad tai - melas. „Pasirodo, „Azov“ kariai yra labai geri žmonės, telaimina juos Dievas. Mus net pavaišino. Vos po poros valandų jie paklausė, ar norime valgyti. Mums trims davė skardinę troškinio, sausainių ir pusantro litro vandens. O po kurio laiko mus nuvežė į ligoninę“, - pasakojo Nefedijevas.

(131)
(7)
(124)

Komentarai ()

Susijusios žymos: