[ŽT] Košmaras fronte. „Per 20 min. Iš 100 žmonių liko tik 20“  ()

Rusijos Federacijos okupacinės kariuomenės dalinys „Štorm Z“ pateko į dar vieną skandalą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinės kariuomenės dalinys „Štorm Z“ pateko į dar vieną skandalą. Vieno iš šios grupės karių pareiškimas apie tai, kaip komanda juos naudoja kaip patrankų mėsą, „nutekėjo“ į soc. tinklus.

Rugpjūčio 9 dieną vaizdo įrašą paskelbė Rusijos šaltinis ASTRA. Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

„Štiorm būrio karys susisiekė su draugu ir paprašė paskelbti savo istoriją. Jis pasakojo apie didžiulius savo grupės nuostolius mūšiuose su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis, vadų melą apie situaciją fronte ir represijas prieš karius.

Esu „Štorm“ būryje... Pertraukų tarp šturmų nedarome, dabar turėsime 4-tą šturmą iš eilės. Mus gąsdina Zaicevu ir Bahmutu. Arba  „išnulins“ (nužudys – red.). Turime vadą „Utios“, yra dar vienas Baturkinas. Mes neturime daugiau jokių pareigūnų. Jie visi... arba atsisakė, arba tapo kroviniu „200“ (likviduoti – red.) Esame priversti eiti į minų laukus, prie 4 kulkosvaidžių, vienas iš jų yra didelio kalibro ... O ten įtvirtinta teritorija, ten karių kuopa. Jie dirba.Turime pereiti daugiau nei 50 metrų per minų laukus atvirose vietose ir užfiksuoti 700 metrų miško juostos. Kodėl mus varo labai greitai ir labai „kokybiškai“? Nes valdžiai buvo pranešta, kad jau viską paėmėme. Prieš keturias dienas iš ten buvo išvežta 80 sužeistųjų... Iš „Štorm“, iš 100, likome tik 20. Tai beveik 20 minučių mūšio. Viskas! (...) Tie, kurie atsisakė ir išvyko, „Utios“ asmeniškai šaudė į kojas ir išsiuntė į ligoninę, o po to 10 metų į Zaicevą“, – sakė Rusijos kariškiai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(4)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: