[ŽT] Gali būti didžiulis pralaimėjimas. Kas vyksta prie Robotynės  ()

Rusijos „kariniai korespondentai“ pradėjo užsiminti apie gresiantį Rusijos kariuomenės „geros valios gestą“ kitoje Zaporižios krypties atkarpoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-14 [ŽT] Gali būti didžiulis pralaimėjimas. Kas vyksta prie Robotynės  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Labai sudėtinga situacija“ – po Urožainės gali būti užimta Robotynė.

Rusijos Federacijos okupacinė armija turi didelių problemų rajone prie Robotynės kaimo, kuris yra Zaporožės kryptimi. Kremliaus Z-karo korespondentai ėmė užsiminti, kad šį kaimą netrukus ištiks Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kito išlaisvinto kaimo likimas.

Propagandistai teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos artilerijos pagalba aktyviai kovoja ties rusų pozicijomis Robotynėje ir bando įsiveržti į kaimą iš šiaurės. Jie taip pat „nerimauja“ dėl Novopokrovkos ir Verbovos, esančios į rytus nuo Robotynės.

„Zaporižios kryptimi Rusijos kariai atsidūrė labai sunkioje padėtyje Robotynės kaime. Po apšaudymo priešas nuolat puola gyvenvietės pakraščius iš šiaurės ir šiaurės rytų. Tuo pačiu metu jo daliniai taip pat bando pajudėti link Novopokrovkos miško juosta, aplenkiant Robotynę. Lygiagrečiai su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos parama puola Verbovą“, – skundžiasi Z-karo korespondentai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(190)
(6)
(184)

Komentarai ()

Susijusios žymos: