[ŽT] „Putinas padarė nedovanotiną klaidą“. Bus galingos pasekmės (Video)  (1)

Prieš Rusijos diktatorių gali būti surengtas sąmokslas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje sąmokslo prieš Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną „variklis“ gali būti „Wagner“ vadovas, Putino „virėjas“ Jevgenijus Prigožinas, bet nebūtinai jis.

Rusų lyderis veltui nelikvidavo Prigožiną po „vagneriečių“ maišto – tai nedovanotina klaida, tokia nuomone „FreeDom“ eteryje pasidalijo publicistas ir sociologas Igoris Eidmanas. Pasak eksperto, jei diktatorius greitai fiziškai nesunaikins Prigožino, tai jis tikrai „atves“ Rusijos Federacijos vadovą į pavojingą situaciją. Eidmanas mano, kad nepribaigdamas Prigožino, Putinas kaip „didelis mafiozas padarė nedovanotiną klaidą“.

„Daugelis teisėsaugos institucijų atstovų, ne pirmi asmenys, o antri ar treti, yra nepatenkinti situacija, visų pirma tuo, kad yra nušalinti nuo sprendimų priėmimo. O senieji sėdi ten sau šiltai, šitoje Saugumo Taryboje jie atstovauja savo teisėsaugos institucijoms. Tai seni žmonės, didžioji dalis virš 70, ir jie niekur nesiruošia eiti ir yra pasirengę sėdėti dar metus. Stovi didelė eilė, norinčių patekti į jų vietą“, – dalijosi publicistas.

 

Sociologas pabrėžė, kad „Wagner“ vadovas daugelį jų pažįsta ir yra jų „maitintojas“.

„Jis gali tapti tokiu jungikliu tarp nepatenkintųjų ir gali tapti naujo sąmokslo iniciatoriumi“, – mano ekspertas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(8)
(21)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: