„Pajudėjo sunkieji tankai!“ NATO ekspertas Theineris apstulbęs, kas vyksta fronte (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos pralaužė Rusijos minų užkardas, į mūšį pasitelkdamos sunkiuosius tankus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprendžiant iš vaizdo įrašų, paskelbtų iš fronto, Ukrainos kariuomenei pavyko pralaužti rusų minų užtvaras netoli Urožainės.

Ukrainos kariuomenės daliniai, tikėtina, sugebėjo pralaužti ir įveikti masyvius Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų minų užtvaras Berdiansko fronto kryptimi. Tai savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ rašo NATO sausumos pajėgų karo ekspertas Thomas Theineris, komentuodamas vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotos Ukrainos šarvuotosios transporto priemonės Urožainės rajone.

Theineris perpublikavo vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip vieno iš Ukrainos dalinių tankas PT-91 „Twardy“ dideliu greičiu juda į priekį ir apšaudo rusų pozicijas. Pažymėtina, kad tankas nuvažiavo didelį atstumą per lauką ir nepataikė ant minos. Kartu įgula važiavo užtikrintai, nebijodama būti susprogdinta.

„Ir jokių minų laukų! Atrodo, kad Ukrainos kariai pralaužė didžiules Rusijos minų užtvaras“, - komentavo naujienų portalo „Visegrad 24“ paskelbtą vaizdo įrašą Theineris.

 

„Bebaimiai Ukrainos kariai, nepaisydami smarkios Rusijos artilerijos ugnies, toliau apšaudo rusų pozicijas iš lenkų dovanoto tanko PT-91 „Twardy“. Nufilmuota netoli Urožainės prieš kelias dienas. Plieniniai nervai!“ - pažymėta vaizdo įrašo komentare.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(202)
(3)
(199)

Komentarai ()

Susijusios žymos: