„Tai neįmanoma. Jau pralaimėjai karą“. Bidenas išjuokė Putiną  (3)

Pasak Amerikos lyderio, Rusija jau pralaimėjo. Ji negali pasiekti savo pirminio tikslo, kurį paskelbė invazijos į Ukrainą pradžioje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidentas Joe Bidenas, teigia, kad Rusijos prezidento Vladimiro Putino argumentacija dėl karo prieš Ukrainą priežasčių yra „juokinga“. Apie tai rašo CNN.

Pasak žurnalistų, Bidenas kalbėjosi su Japonijos ministru pirmininku Fumio Kišida. Jis norėjo pagirti šalį už atsaką į Rusijos invaziją į Ukrainą.

„Jei sustotume, kokį pareiškimą tai siųstų Kinijai apie Taivaną? Kokį signalą tai pasiųstų pasauliui?“, -  pažymėjo Bidenas.

Leidinys rašo, kad Bidenas pareiškė, kad jam nereikėjo niekuo įtikinėti Japonijos politiko, nes jis sutinka, kad Ukrainai reikia padėti. Dėl to, kad Rusijos invazijos pasekmės išplito toli už kovos zonos ribų.

 

„Rusija jau pralaimėjo. Ji negali pasiekti savo pirminio tikslo, kurį paskelbė. Tai neįmanoma... Japonijos vadovybė nuo pat pirmos dienos buvo pasiryžusi aiškiai suprasti, kad karo pasekmės yra toli už Europos sienų“.

Anot Bideno, Rusijos Federacijos agresija yra ne tik Europos problema. Tai precedentas, užfiksuotas pirmą kartą nuo Antrojo pasaulinio karo pabaigos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(3)
(129)

Komentarai (3)