Pagautas okupantų būrys. „Tai ką norit pasakyti savo vadams?“ Atsakymas sprogdina soc. tinklus (Video)  ()

„Edelweiss“ brigados kovotojai puolimo metu paėmė į nelaisvę penkis rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai kontrpuolimo metu aktyviai papildo mainų fondą. Vienoje iš krypčių, atakuojant priešo pozicijas, 10-osios kalnų šturmo brigados „Edelweiss“ kariai sugavo penkis užpuolikus. Nuginkluoti belaisviai skundėsi logistikos ir vandens stoka ir keikė savo vadovybę. Vaizdo įrašas skelbiamas brigados „Telegram“ kanale bei žaibišku greičiu plinta soc. tinkluose.

„Toliau judame link administracinių sienų. 109-ojo kalnų šturmo bataliono kariai sėkmingai atakuodami priešo pozicijas sugavo 5 okupantus, kurie kalbėjo apie siaubingą vadovybės elgesį, logistikos ir net vandens trūkumą“, - sakoma vaizdo įrašo komentare.

Paskelbtoje medžiagoje matyti, kaip penki įsibrovėliai guli ant žemės, į juos yra nusitaikę du Ukrainos kariai. Trečiasis gynėjas nuginkluoja kalinius. Toliau vaizdo įraše – trumpas Ukrainos karių ir į nelaisvę pagautų įsibrovėlių dialogas, užfiksuotas, matyt, jau automobilyje, vežant įsibrovėlius į sulaikymo vietą. 

 

„Tai ką norit pasakyti savo vadams?“ – paklausė ukrainiečių kareivis.

Linkėjimus“, „Jūs visi š***i, mes greitai ateisime jūsų. Aš jums tai pažadu“, - pasigirsta okupantų atsakymai. Jie negailėjo „šviesių“ epitetų tiems, kurie juos pasiuntė į mirtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(4)
(150)

Komentarai ()

Susijusios žymos: