[ŽT] „Tai aukščiausio lygio kariai.“ Metamos 6 puolimo brigados (Video)  ()

Dauguma puolimo brigadų, kurias Ukrainos nacionalinė gvardija parengė kontrpuolimui, šiuo metu jau atlieka užduotis mūšio lauke.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dauguma puolimo brigadų, kurias Ukrainos nacionalinė gvardija parengė kontrpuolimui, šiuo metu jau atlieka užduotis mūšio lauke, sakė Ruslanas Muzyčuk. Jis taip pat pažymėjo, kad tai patyrę kariškiai, kurių mokymams buvo pasitelkti geriausi instruktoriai ir pareigūnai.

Oficialus Ukrainos nacionalinės gvardijos atstovas papasakojo, kur dabar yra Puolamosios gvardijos brigados: „Kalbant apie Puolamuosios gvardijos dalinius, Nacionalinė gvardija formavo septynias brigadas, šešios iš septynių brigadų jau atlieka kovines užduotis. Iki šio momento buvo vykdomi gana ilgi mokymai, kuriuose nuo 2014 m. dalyvavo patyrę instruktoriai, turintys kovinės patirties.“

 

Tuomet Ukrainos nacionalinės gvardijos atstovas pridūrė: „Praėjusią savaitę buvo pranešta, kad Nacionalinės gvardijos vadas šį mėnesį lankėsi JK, viename iš mokymuose dalyvaujančių padalinių. Tai yra svarbus komponentas, nes mokymai ir įranga suteikia mums galimybę efektyviai panaudoti savo padalinius, kad išlaisvintume savo teritorijas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(2)
(90)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: