[ŽT] „O kas mums iš to? Kodėl taip džiaugiatės šiuo įrašu?!“  ()

Karu kankinami ukrainiečiai nori rusų pusėje matyti žmogiškumo ir pasipriešinimo Putinui. Bet Ukrainos šou pasaulio žvaigždė Slava Deminas ragina į viską žiūrėti blaiviai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 19 dieną Rusija atakavo Černihivo dramos teatrą raketa. Žuvo nemažai žmonių, nukentėjo ir vaikai. Rusų komikas Maksimas Galkinas, kuris nuo pat pradžių prieštaravo invazijai į Ukrainą ir ją smerkė, socialiniuose tinkluose dalinosi įrašu apie Černihivo dramos teatro ataką ir ją pasmerkė.

Būriai ukrainiečių ėmė sveikinti Galkino, kuris negyvena Rusijoje, drąsą ir girti jį už priešinimąsi Putino režimui. Tačiau Ukrainos pramogų pasaulio asmenybė Slava Deminas ragina atsikvošėti - įrašas socialiniuose tinkluose yra niekas.

Visi taip entuziastingai rašo, kad Maksimas Galkinas parašė įrašą apie Černihivą! Komentaruose jam dėkoja, apkabina... O kas iš to mums? Kodėl jūs taip džiaugiatės šiuo įrašu? Šie įrašai nieko neduos nei mums, nei jiems. Tai yra mano nuomonė ir aš turiu į ją teisę“, – „Instagram“ rašė Deminas.

 

Deminas patikslino, kad jį nustebino ne Galkinas, o ukrainiečių reakcija į jo įrašą - „Tikriausiai kai kurie iš mūsų vis dar tikimės, kad jų dauguma [rusų] apsisuks ant galvos ir nustos galvoti televizoriais“.

(26)
(1)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: