Televizija „Skaitmeninė Gala" - pirmieji įspūdžiai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jin 2010-06-28 11:08
Pats turiu gala ir tikrai nesigailiu, tik pas mane senesnis imtuvas, tai kartais uzpjauna.
Linas000 2010-06-28 11:16
tai labai sunku buvu su foto aparatu padaryti irasa kaip mikliai persijungia kanalai? Kam rasyti sitiek teksto, jei visa informacija telpa mazdaug viename sakinyje: juoda deze su 250gb talpa, prie tv pajungiama pridetu HDMI kabeliu. Bent jau apie signalo stiprumo itaka galima buvo uzsiminti. Tarkim Seltekos gaminamam DVB-t priedelyje pasirinktas stiprintuvelis veikia puikiai, kartais galima bet koki drata vietoj antenos ikisti ir sklandziai ziuret tv. O tai aktualu kada paprastos tv matosi tik ltv ir tai tik per puga. O kaip del paslaugos kainu? korteles metinis 50lt mokestis, abonentiniai...
assassin 2010-06-28 11:18
seniai gala turiu bet emem be priedelio - tik kortele. paciam TV yra numatyta.
lizunas 2010-06-28 11:34
Tu gal būk protingesnis, viskas priklauso, kurioje vietoje gyveni, jei netoli siųstuvo, tai tau vielos gabalo pakaks, nors tai nerealu, nes jungiank kabeli prie kištuko ar antenos, reikalingas pajungti ir šarvas.
bumbumas 2010-06-28 11:54
Nebloga reklama
LostHerO 2010-06-28 14:16
Pats naudojuosi GALA (skaitmenine) jau trečius metus. Vaizdo kokybe labai gera, kaip dvb-t, puikiai veikia su kambarine antena (pats pirmasis TEO priedėlis), dar niekad nebuvo užlūžęs (tfu tfu...), tik vienas minusas kanalų kiekis. Tad ruošiuosi imti vinita planą, daugiau kanalų ir keliais litais pigiau, tad šios pagrindinės priežastys kodėl keičiuosi provaiderį. Gyvenu 18km. nuo centrinio Vilniaus pašto.
MindaugasV85 2010-06-28 14:58
Bent jau man, tai pati televizija grimzta į praeitį.
buzas69 2010-06-28 15:04
Asmeniskai nezadu pereit prie skaitmenines tv, jei prispirs reikalas paziuresiu internetu kam tu papildomu islaidu..
langas 2010-06-28 15:48
as tai isvis nematau prasmes sitam reklaminiam straipsniui sitame portale, nes tada reiketu bent jau bendru poziuriu panagrineti ir konkurentu produktus ar kazkokias alternatyvas. O cia grynai REKLAMA tik keista kad nenurodyta (plius zinau kad yra kazkokie istatymai kurie baudzia masinio informavimo priemones kurios pateikia "uzslepta reklama"!) O del gala - man ja irgi siule kadangi gyvenu priemestyje tai ten tik telekomo paprastas dsl traukia uztai man skaitmenine tik per antena tiko ir dave pabandymui paprasta priedeli (kuris net hdmi jungties neturejo) tai vaizdas palyginus su mano pacio teliko tiesioginiu kodavimu (tu 14 nemokamu kanalu) net nepalyginamas - ten didele tragedija. Vaizdas blyskus ir blankus, plius kartais strigineja tas aparatas ir ji reikia perkrauti. Cia siaip oftopic klausimas - o ar imanoma tas gala koreteles nuklonuoti ir naudoti kaip originala?
geduxk 2010-06-28 17:01
naudoju pats tiek pc tiek prie teliko tik be korteles o seip jau mastau apie setelita su sharingu per interneta vista ir sky uk + koki ntv hd platforma
algirdasx 2010-06-28 17:02
Na taip, tikra reklama. Net nabaigiau skaityt, nes labai ilga ir nuobodi reklama:D Bet ta vieta idomiausia kai siuloma iranga i kaima temptis
Mitas 2010-06-28 17:24
Aš pasigedau kai kurios informacijos. Kaip suprantu, priedėlį nemokamai gauni tik tada, jei pasirašai sutartį. O ar įmanoma gauti jų priedėlį be sutarties, nusipirkti jį? Ir dėl kortelės man įdomu, ar galima tiesiog be jokių įsipareigojimų įsigyti ją, pvz., mėnesiui? Gal aš nusivilsiu, tai sudarinėti ilgalaikias sutartis nenorėčiau.
MindaugasV85 2010-06-28 19:32
O ne lengviau pačioj gala svetainėj pasiskaityti?
MarkizasBarabasas 2010-06-28 23:09
Pritariu liaudžiai. Reklama.... Pamiršta paminėti, kad pats valdymas yra labai nepatogus. Pas mus yra senesnioji versija, tai kol nereikalauji nieko iš teliko - veikia. O jei nori sureguliuoti to modemo nustaytmus jau reikia pasitelkti juodają magiją, nes meniu konrečių funkcijų neturi. Antras dalykas, gala labai mėgsta pakibti arba pamesti kanalus (aš kalbu apie kabelinę, be antenų). Paberti vaizdą kvadratukais. Labai nemaloni vietose, kuriose yra nestabili elektros srovė, nes kas kartą jai išsijungus registracija trunka apie ~10min. (Kartais dzin, o kartais paskutinės varžybų ar žinių akimirkos.) Trečias, jau labai Lietuviškas dalykas - pusė kanalų yra mokami.. pagrindinis paketas ~47/80 kanalų (tikslių skaičių neprisimenu), likusius reikia pirkti. (Panašiai kaip one.lt.. kol nėra konkurencijos vyksta dalinis išsidirbinėjimas) Labai giriasi jie dar nuomuojamų filmų skyriumi, tačiau ten jokio išskirtinesnio filmo, tik bajavykai ir amerikietiškos komedijos, o vertimai tragiški. (Buvo brolis "transporterį" užsisakęs lt kalba, tai buvo Originalas, ant originalo Ru, o ant jo - Lt.) O ko nors intelektualiau, dokumentikos, multikų vaikams ar kokios kino klasikos - nė su žiburiu nerasi. Aš Galos taip negirčiau. Net jei man ir padovanotų tą priedelį... Laikykimes, Technologijos.lt, suprantu, kad sunku prieš bulvarinius, tačiau parsiduodi yra pasiduoti..
Linas000 2010-06-29 02:32
TIkriausiai ne visi zino, kad TEO televizija varo IPTV ir DVB-T. IPTV - per interneta, ar tai dsl ar optika, o DVB-T - radijo bangom po visa Lietuva, beje, signalas stipresnis nei LRTC, nes lrtc prasiskolines, net zeme po tv bokstu uzstatyta bankui. Sitas straipsnis buvo reklama antzemines (digital video broadcasting - terrestial). Cia nera video nuomu. Viskas "live". Geriau veikia nei dsl, bet prasciau nei analogine. Jei straipsnio autoriai butu imete koki video ar bent foto, tikriausiai butu matoma kiek smarkiai suspausta video medziaga - vaizdas vos is 1000 spalvu, viskas plemais ir kvadrateliais. O jei rodo burbuliuojanti vandeni, tai burbulus gali isivaizduoti pats, nes vien tik melynos spalvos kose ekrane. Kai tuo tarpu per analogine palyginant matosi daug daugiau "raktiniu" kadru (50/s) ir ziureti dinamiska vaizda maloniau. Ir dar erzinantis delsimas perjungti kanala! kodel iki siol niekas nepadaro priedeliu su sekancio kanalo buferiu, juk jau yra su "dual" tuneriu mikroschemu.
lizunas 2010-06-29 11:37
Dėl kokybės nusišnekėjai tai nežinia kaip, jei nesugebi nusireguliuoti SCART kabelio priėmimo tipą, tai toliau žiūrėk per kvadratukus. Kas dėl kanalų perjunginėjimo, tai vėl nusišnekėjai dėl DUAL. Dual yra skirtas vienu metu žiūrėti kanalus iš vieno dažnio ir tuo metu įrašinėti kanalus iš kito dažnio.
lizunas 2010-06-29 11:41
Pats kaltas kad ant DSL imei IPTV, o jei aš klystu, tai jei atsibosta registracija prie serverio, tai pasiimk DVB-T.
Nerkashis 2010-07-01 10:42
Na, mano galos imtuvas DVB-T. Ėmiau, nes įsiūlė. Metus nemoku, o "pririšo" trim. Prieš tai turėjau lenkišką anteną. Vaizdas buvo ne koks. Dabar rodo silpną signalą, bet vaizdas puikus. Užsienietiški šiek tiek stringa ir kvadratėlius mėto, bet kaip minėjau - silpnas signalas. Na kanalai tai tikrai lėtai vartosi. Ypač jungiant Baltikum auksinis, trunka apie 5s. Nebuvo sutarties, pajungimo mokesčio. Mokėjau už priedėlį 50lt. Ėmiau dar papildomą priedėlį kitam tv +6lt/mėn. Šiaip nenusivyliau, nors tv retai žiūriu. Kai tv senas, tai ir vaizdas puikus. Įdomu kaip būtų su kokių 40" tv?