Karšta Ukrainos laivo ir lėktuvo „dvikova“. Skelbiama, kas ką sumedžiojo iš tikrųjų (Video)  (1)

Ukrainiečių kateris išvijo Rusijos lėktuvą, kuris bandė skristi į Gyvačių salą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-24 Karšta Ukrainos laivo ir lėktuvo „dvikova“. Skelbiama, kas ką sumedžiojo iš tikrųjų (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gynybos ministerijos GUR specialusis padalinys „Artan“ paskelbė kadrus iš susidūrimo su Rusijos ginkluotųjų pajėgų lėktuvu vietos netoli Gyvačių salos. Filmuota medžiaga įrodo, kad Rusijos Federacijos gynybos ministerija paskelbė melagingą informaciją, kai paskelbė apie Ukrainos laivo sunaikinimą.

Įrašo autoriai nurodo, kad „incidentas“ įvyko, kai Ukrainos karinis kateris patruliavo Juodosios jūros teritorijoje tarp Gyvačių salos ir B312 bei B319 dujų gręžimo platformų (vadinamųjų „Boikos bokštų“).

Vaizdo įrašo pradžioje vienas iš gręžimo įrenginių patenka į kadrą – jis yra maždaug kilometro atstumu. Akimirksniu paleidžiama raketa, kuri skrenda pietų kryptimi. Tuo pačiu metu kamera akimirksniu parodo kateryje esančių karių veidus.

Rugpjūčio 22 dieną Rusijos Federacijos gynybos ministerija paskelbė pareiškimą, kad prie Gyvačių salos esą nuskandino ukrainiečių katerį. Ji taip pat parodė tam tikrą filmuotą medžiagą, kuri turėtų iliustruoti šį teiginį. Vaizdo įraše iš oro iš tikrųjų matyti įrenginys ir keli netoliese esantys laivai. Tiesą sakant, pats smūgis niekada nebuvo parodytas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: