Netikėta žinia! Prigožinas galėjo išvengti mirties per lėktuvo katastrofą?! „Wagner“ gretose - sumišimas (Video)  (1)

Šiandien Rusijoje sudužo privatus milijardieriaus Jevgenijaus Prigožino lėktuvas. Pagal skelbiamus vaizdo įrašus galima numanyti, kad jis buvo numuštas. Tačiau yra manančių, kad Prigožinas išvengė mirties ir jau yra Maskvoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-23 Netikėta žinia! Prigožinas galėjo išvengti mirties per lėktuvo katastrofą?! „Wagner“ gretose - sumišimas (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svarbiausios žinios trumpai iš eilės:

Prigožinas skrido iš Afrikos, kur „Wagner“ niekada netrūko darbo. Tačiau nuo birželio 24-osios sukilimo (ar bent jau jo bandymo) Prigožino buvimas Rusijoje buvo pavojingas reikalas. Jis išvengė bausmės, bet buvo išprašytas į Baltarusiją. Ir po to jis ne kartą rodėsi Rusijoje, bet, atrodo, tai patiko ne visiems.

Tačiau yra manančių, kad Prigožinas išgyveno. Jis turėjo ne vieną padirbtą pasą, antrininkų, kurie skraidydavo už jį, o paskui šį galimai numuštą lėktuvą skrido dar vienas Prigožinui priklausantis orlaivis - „Embraer Legacy 650“. Jis saugiai nusileido Maskvoje.

 

Taigi, oficialaus patvirtinimo nėra. Rusija tikrai nepatvirtins ir nepaneigs, kad lėktuvas buvo numuštas tyčia, bet turėtų būti paskelbtos katastrofos aukos. Su „Wagner“ siejamuose puslapiuose girdimi raginimai maištauti, nepriklausomai nuo to, ar Prigožinas buvo nužudytas, ar išgyveno pasikėsinimą. Panašu, kad yra šioks toks sumišimas - vyks vadovybės pasitarimas, svarstomi kiti veiksmai, bet kariai, kurie po maišto liko ištikimi Prigožinui, dabar, atrodo, nori kovoti. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(40)
(0)
(40)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: